kapcsolat Segíthetünk? +36 30 972 7809
GALÉRIA RÓLUNK HÍREK ELÉRHETŐSÉG

Autokorbel chiptuning főoldal CHIPTUNING-TÍPUSOK RÉSZECSKESZŰRŐ-KIKÓDOLÁS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS SHOP GY.I.K

autokorbel chiptuning

ÉLET-KÉPEK

autokorbel chiptuning #0 autokorbel chiptuning #1 autokorbel chiptuning #2 autokorbel chiptuning #3 autokorbel chiptuning #4 autokorbel chiptuning #5 autokorbel chiptuning #6 autokorbel chiptuning #7 autokorbel chiptuning #8 autokorbel chiptuning #9 autokorbel chiptuning #10 autokorbel chiptuning #11 autokorbel chiptuning #12 autokorbel chiptuning #13 autokorbel chiptuning #14

Még több kép


ÉLET-VIDEÓK

Még több videó


RÉSZECSKESZŰRŐ/DPF/FAP-KIKÓDOLÁS

A részecskeszűrő-kikódolást autószervizeknek, autóversenyzőknek, valamint a közúti forgalomban részt nem vevő gépjárművekhez kínáljuk.

Szervizeknek:

Bizonyos hibák felderítésénél nagy segítség lehet a részecskeszűrőt kezelő szoftver ideiglenes kikódolása:
Egy idő előtt eltömődött részecskeszűrőnek több oka lehet, pl. porlasztócsúcs, EGR szelep probléma, alacsony töltőnyomás, rossz kompresszió, rossz minőségű gázolaj, vagy a sűrű városi forgalom. Azonban az is lehet, hogy az autóban sajnos már nem a tényleges km állás van, így a részecskeszűrő elhasználódása természetes, lejárt az élettartama. A kiváltó ok felderítésénél nagy segítség a kipufogórendszer részecskeszűrő előtti megbontása, a részecskeszűrőt kezelő szoftver ideiglenes kiiktatása, ugyanis ilyenkor látszik, hogy megszűnt-e a tiltás, a kelleténél jobban füstöl-e az autó (porlasztócsúcs, EGR, esetleg alacsony kompresszió, alacsony töltőnyomás hiba). Gyakran annyira lefojtja a motort az eltömődött részecskeszűrő, hogy indítás után egyszerűen leáll…

Autóversenyzőknek, közúti forgalom elől elzárt területen, vagy „sport” rendszámú (SP……) autók használatához:
A versenysportban minden kis előny számít. Ha a versenykiírás engedélyezi az autó ily módú átalakítását, lehetőség van a részecskeszűrő teljes mechanikus és szoftveres kiiktatására. Ezzel kisebb fojtást kapunk a kipufogórendszerben, csökken a kipufogógáz-hőmérséklet, ez által tovább növelhető az autó teljesítménye.

A kikódolás ára a motorvezérlő elektronika-típustól, valamint az ideiglenes, vagy végleges iktatástól függ. Kérjük érdeklődjön a részletek felöl!
Chiptuninggal egybekötött részecskeszűrő-kikódolásra is van lehetőség, ilyen esetben lényegesen kedvezőbb áron adjuk a tuningot és a kikódolást.